Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
żeberka ugotować, wyciągnąć z garnka i obrac z kosci.
do wodyz żeberek wsypać groch i gotować aż będzie miekki
dodac pokrojona w talarki marchew, pietruszke, seler i pokrojone w kostki ziemniaki.
jak warzywa bedą juz miekkie do zupy dodajemy obrane mięsko i pokrojoną w kosteczke kiełbasę.
Przyprawiamy wszystko do smaku przyprawa do zup w płynie, sola, pieprzem i majerankiem. Gotujemy jeszcze kilka minut aby wszystkie smaki sie połaczyły.
SMACZNEGO:))))