Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 520
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 132
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 224
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 520
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 132
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 224
Składniki
Wykonanie: Bułkę czerstwą pokroić w słupki. Jajo rozbić z mlekiem, a bułkę tartą wymieszać z serem żółtym i przyprawami. Słupki bułek maczać w mleku z jajem, chwilę potrzymać by nasiąkły (uważać żeby za bardzo się nie rozmiękły). Obtaczać w bułce tartej z serem i przyprawami, obsmażać dokładnie na złoty kolor. Podawać do zup.