Do góry

Przekąski Przepis na:

Grzanki w jajku

Przekąski

Autor: Anetta

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 715

Dodano: 03.06.2009

Odsłon: 22224

Dzieci je uwielbiają

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka , mleko i vegetę roztrzepać trzepaczką.Obtaczać kromki chleba z obu stron w jajku i smażyć na patelni na złoty kolor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jakub26 09 września 2013 Właśnie takie z vegetą smakują wyśmienicie

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 09 czerwca 2009 a ja uwielbiam takie grzanki z wątróbką drobiową w sosie, jako danie obiadowe i do tego ogóreczek kiszony, mniam

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Anetta 09 czerwca 2009 U mnie w domu mama zawsze robila z vegetą a teraz ja robię je moim dzieciom i się nimi zajadają...

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jowita 09 czerwca 2009 to są grzanki po francuzku, nie daje się vegety i można jeść na słono lub na słodko z konfiturami lub dżemami. Ten sposób robione grzanki wymyśliły oszczędne francuzki ze sto lat temu

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 09 czerwca 2009 Mój tata smażył nam chleb w jajku, jak byłyśmy z siostrami małe. Tyle, że bez vegety. U nas jadło się na słodko - z cukrem. Mam sentyment do tego dania... :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń