Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy deser ale za to pyszny.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1030
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1030
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
Wykonanie: Bagietkę pokroić na grube kromki i moczyć w mleku rozbełtanym z żółtkami, cukrem waniliowym i winem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Zaraz po usmażeniu, jeszcze ciepłe posypać pokruszoną chałwą. Podawać na ciepło.