Do góry

Przekąski Przepis na:

Grzanki z wędzoną makrelą

Przekąski

Autor: beeata

Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 817

Dodano: 04.10.2009

Odsłon: 3113

dobre danie na sycącą kolację

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Chleb (krojony najlepiej) smarujemy cienko majonezem, na to kładziemy pokrojoną cebulkę,pieprz, oregano i makrelę (kawałeczki). Na to kładziemy ser, tarty lub w plasterkach

  2. Tak przygotowane grzanki wsadzamy do piekarnika i czekamy aż ser się roztopi

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 06 października 2009 Świetne danie na piątek dla rodzinki, z makrelą jeszcze tego nie robiłem dzięki.

8 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń