Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska kuchnia fusion: pyszne połączenie kapuśniaku i grzybowej.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 148
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 148
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Składniki
Do wody wrzuciłam żeberka. Kiedy woda się zagotowała, dodałam pokrojoną marchewkę, posiekaną natkę pietruszki, poszatkowaną małą kapustę, całego selra i pietruszkę, listek laurowy, 2 ziarenka ziela angielskiego, sól. Namoczyłam w miseczce grzyby suszone. Po 20 minutach pokroiłam je i dodałam do zupy. Po godzinie dodałam ziemniaki pokrojone w kosteczkę. Zrobiłam zasmażkę ze smalcu i cebuli i dodałam do gotowej zupy. Zupa będzie smaczniejsza i bardziej fusion, jeśli dodamy kilka kropli sosu sojowego.