Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry gulasz,danie jednogarnkowe.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Składniki
Mięso umyć pokroić w kostkę.Zrumienić na gorącym tłuszczu,dodać cebulę pokrojoną w krążki i chwile razem smażyć.
Następnie włożyć pieczarki pokrojone w plastry,koncentrat,kostki rosołowe,liśc laurowy,dusić do miękkości.Doprawić do smaku dodać pokrojone w ćwiartki ziemniaki gdy już będą miękkie dodac kukurydzę i zagotować.Przed podaniem posypac koperkiem.Podawać jako samodzielne danie lub z pikantną surówką.Smacznego.