Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli wracasz zmęczony(na) z pracym i musisz zrobic jeszcze obiad.To obiad idealny dla Ciebie
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1780
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1780
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Łopatkę myjemy i kroimy w kostkę,podsmażamy ok 10 min razem z cebula pokrojoną w piórka. Ogórka ścieramy na tarce o dużych oczkach,dodajemy do mięska,zalewamy szklanką wody i dusimy następne 10 min.Po tym czasie wsypujemy 2 sosy, dolewając następną szklankę wody i mieszamy aby nie zrobiły się "krupki". Wszystko razem gotujemy ok 3 min.
Podajemy z czym kto chce-makaron,kasza,ziemniaki.Zależy od upodobań.