Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkim smakuje ;). Można stosować też jako sos.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Składniki
Warzywa(bez marchewki!) umyć i pokroić, włożyć do gotującej się wody, przyprawić, dodać dwie kostki rosołu, dusić pod przykryciem ok. 20 minut,
Następnie mięso mielone rozdrobnić, wrzucić do garnka z resztą składników. Dodać bazylię, ziele prowansalskie.
Dopiero teraz pokroić w plasterki marchewkę i wrzucić do gotujących się składników, dodać śmietanę.
Rozrobić wodę z mąką w celu zagęszczenia gulaszu.