Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i dietetyczny,polecam wypróbować:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35821
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 227
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 243
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35821
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 227
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 243
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka usmażyć na maśle,pod koniec dodać czosnek drobno pokrojony. Osobno usmażyć boczniaka pokrojonego w paski,pod koniec dodać pokrojoną paprykę.Zalać bulionem lub wodą,dodać lubczyk i gotować 10min. Dodać podsmażoną cebulę z czosnkiem.Mąkę roztrzepać w odrobinie wody i wlać do gulaszu.Doprawić do smaku papryką,wegetą i pieprzem. Na końcu wlać śmietanę wcześniej zahartowaną sosem. Zagotować. Smacznego życzę!