Do góry

Przekąski Przepis na:

Gulasz z młodej jagnięciny.

Przekąski

Autor: polkangaroo

Przepisów i artykułów: 81 Ocena: 1296

Dodano: 19.11.2009

Odsłon: 3507

Tylko dla wybitnych smakoszy...

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso ok 1 kg. oczyszczamy z błon i płuczemy. Czosnek obieramy i siekamy, rozcieramy z solą, mieszamy w misce z sosem sojowym, olejem, sokiem z cytryny, tymiankiem i rozmarynem, solą i pieprzem. Smarujemy mięso i odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 2 godziny. Po 2 godzinach mięso dusimy na małym ogniu aż zmięknie (90 min).

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń