Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz z zoladkow

Dania główne

Autor: asia25

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 989

Dodano: 04.02.2008

Odsłon: 2973

dla calej rodziny

Składniki

  • 1 kg zoladkow drobiowych,smietana,sol,pieprz,maka, kg
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zoladki przebrac,umyc i pokroic ,wrzucic na rozgrzany tluszcz.Dusic na malym ogniu.do miekkosci.Pod koniec gotowania wlac troche wody i zaprawic maka ze smietana.Doprawic do smaku sola i pieprz.Podawac z ziamniakami z wody i surowkam.iSmacznego!

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń