Do góry

Zupy Przepis na:

Gulasz (zupa węgierska)

Zupy

Autor: anetkamisia

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 679

Dodano: 20.02.2008

Odsłon: 7859

PYSZNA ZUPA :-)

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. KROIMY MIĘSO W KOSTKĘ, LEKKO SOLIMY I RUMIENIMY NA SMALCU. pRZEKŁADAMY DO GARNKA, A NA POZOSTAŁYM SMALCU PODSMAŻAMY ROZDROBNIONE JARZYNY, CZĘSTO MIESZAJĄC.DODAJEMY DO MIESA.
    PODSMAŻAMY CEBULĘ, PORA I DODAJEMY DO GARNKA.
    ZALEWAMY WODĄ I GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU. POD KONIEC GOTOWANIA DODAJEMY ZIEMNIAKI. NA KONĆU DODAJEMY KONCENTRAT I PRZYPRAWIAMY PAPRYKĄ.
    SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń