Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 135
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 395
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 436
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 135
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 395
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 436
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do gyrosa i zalać odrobiną oleju, odstawić na godzinę do lodowki, aby mięso było kruche, po godzinie usmażyć do miękkości i położyć je na spód półmiska. Na mięso posypać pokrojoną w kostkę cebulą, na to ogórek (też w kostkę), potem ketchup, kukurydza i majonez, na koniec posypać pokrojoną kapustę pekińską z odrobiną wegety!