Do góry

Śniadania Przepis na:

Hakie Pejte

Śniadania

Autor: rajmund7d

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano: 06.12.2009

Odsłon: 1188

Niezwykle smaczny obkład bezpośrednio na chleb,tworzy wspaniałą kanapkę

Składniki

  • płaty śledzi ala ''''''''''''''''''&#,
  • Jaja, 4
  • masła, 125 g
  • mała cebula, pół
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Płaty śledzi wymocz w wodzie przez około 20-30 minut,następnie pokrój w drobną kosteczkę.Jaja ugotuj na twardo i również poszatku je na drobno. Cebulkę zetrzej na tarce. Maslo doprowadz, aby było miękke.

  2. Wszystkie składniki wrzuć da miski i dokładnie wymieszaj. Pycha !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 08 grudnia 2009 Podoba mi sie ta nazwa,musze sprawdzic jak to smakuje.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń