Do góry

Przekąski Przepis na:

Herbatniki z budyniem

Przekąski

Autor: Injustice

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 268

Dodano: 10.07.2008

Odsłon: 13572

Bez pieczenia, gotowe w 2 minuty

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować budyń waniliowy i wymieszać z rodzynkami. Ułożyć warstwę herbatników i wysmarować je nadzieniem, a następnie przykryć kolejnymi. Jeść można od razu, albo poczekać, aż budyń wystygnie, ale obawiam się, że wtedy będzie trzeba jeść łyżeczką, bo będą miękkie ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń