Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 223
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 223
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Składniki
na rozgrzana patelnie wrzucamy posiekany czosnek, cebule, papryke i pokrojona piers z kurczaka- podsmazamy
wrzucamy krewetki i smazymy az nabiora rozowego koloru
wlewamy wino i czekamy az odparuje
wrzucamy ryz i kolorant- podsmazamy
wlewamy rosol i zostawiamy na 20 min
po 20 min wrzucamy reszte owocow morza ( kalamary, malze ) dosmakowujemy wg uznania i zostawiamy na malym ogniu 10 min
gotowa paelle podajemy z kawalkami cytryny