Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie szamanie na ciepło - alternatywa dla nudnych kanapek
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 177
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 177
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Składniki
Bagietkę rozkroić wzdłuż i włożyć na 5 minut do rozgrzanego piekarnika.
Parówkę obrać z osłonki i prażyć 5 minut na teflonowej patelni.
Lekko chrupiącą bagietkę wyjąć z piekarnika, posmarować ketchupem i musztardą.
Włożyć do środka parówkę, dodać pokrojone w paski korniszony, ćwiartkę pomidora i drobno posiekaną cebulę.
Dodać resztę ketchupu i musztardy.
SMACZNEGO