Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jesienne owoce zapiekane z kaszą jaglaną z dodatkiem jogurtu sojowego
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 780
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 780
Składniki
Owoce myję i kroję. Posypuję cynamonem. Zapiekam w 160 stopniach Celsjusza około 20 minut. Dodaję kaszę jaglaną i pokruszone krakersy. Podlewam lekko wodą i piekę jeszcze 10 minut. Nakładam jogurt sojowy. Posypuję jagodami goji i nagietkiem.