Do góry

Przekąski Przepis na:

Jaja faszerowane

Przekąski

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15438

Dodano: 10.02.2009

Odsłon: 4373

Jest wiele sposobów faszerowania jaj. Tym razem proponuję wykorzystac sardynki.

Składniki

  • jaja ugotowane na twardo, 5
  • sardynki, 1 puszka
  • majonez
  • przyprawy do smaku
  • sałata, pomidor, zielenina do przybrania
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Obrane jaja przekroic wzdłuż na pół. Wyjąc żółtka i utrzec je z sardynkami, majonezem i przyprawami. Masą faszerowac foremki z białek. Układac na liściach sałaty, plastrach pomidora, przybrac zieleniną. Podawac z różnego rodzaju pieczywem. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń