Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 215
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 215
Składniki
Na patelni podgrzewamy olej.
Rozbijamy jajka i smażymy dalej na wolnym ogniu. Kiedy zauwazymy, że jajko odpowiednio się ścięło - zdejmujemy je ostrożnie z patelni.
Na patelni podgrzewamy olej.
Gotowe. Posypujemy natką. Doprawiamy do smaku. Podajemy ze świeżym , ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem. Smacznego :)
Rozbijamy jajka i smażymy dalej na wolnym ogniu. Kiedy zauwazymy, że jajko odpowiednio się ścięło - zdejmujemy je ostrożnie z patelni.
Gotowe. Posypujemy natką. Doprawiamy do smaku. Podajemy ze świeżym , ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem. Smacznego :)