Do góry

Śniadania Przepis na:

jajecznica na wątróbce

Śniadania

Autor: kejka46

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 7

Dodano: 24.06.2009

Odsłon: 899

niepowtarzalny smak

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zeszklić cebulę na maśle, dodać dość drobno pokrojoną wątróbkę, lekko podsmażyć razem z cebulą, na końcu dodać jaja i mieszając smażyć całość lekko lub mocniej w zależności od upodobań. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekanym drobno koperkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń