Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 285
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 285
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Tłuszcz roztopić w rondlu i przesmażyć na nim pokrojoną drobno cebulę. Gdy cebula zmięknie, zdjąć rondel z ognia. Odczekać aż chwilkę przestygnie i wbić jajka. Doprawić solą i pieprzem. Mieszająć przesunąć na ogień. Cały czas mieszając poczekać aż jajka się zetną. I gotowe. Polecam ze świeżym pieczywem i pomidorem :)