Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Przekąski

Autor: monia80s

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 8

Dodano: 25.10.2008

Odsłon: 1454

Szybkie,na niezapowiedziane wizyty...

Składniki

  • 4jajka,10 dag sera żółtego,dwa plaserki szynki,dwie łyżki majonezu
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować,przepołowić,wyciągnąć żółtka,zgnieść widelcem,dodać drobno pokrojoną szynkę i starty ser,wymieszać z majonezem.Nafaszerować połówki jaj,dla ozdoby posypać czerwoną papryką lub szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń