Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane

Przekąski

Autor: monikalesniak

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 1

Dodano: 22.01.2009

Odsłon: 1878

latwa w przygotowaniu przekaska ze skladnikow ktore kazda pani domu ma w lodowce

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ugotuj jajka na twardo obierz przekrój na polowe z każdej połówki wyjmij żółtko i wrzuć do uprzednio przygotowanej miski pokrój szynkę bardzo drobno dodaj do żółtek wszystko rozgnieć widelcem dodaj majonez sol i pieprz do smaku wymieszaj nałóż do połówek jajek i gotowe

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń