Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
6 jajek ugotowanych na twardo, twarożek śmietankowy, w zależności od tego jaki ma mieć smak farsz z jajek będą potrzebne dodatki np: koperek, szczypiorek, szynka, tuńczyk, musztarda, chrzan, łosoś wędzony. Przygotowanie: Jajka przekroić na pół wyjąć żółtka i dokładnie rozgnieść widelcem i połączyć z serkiem doprawić solą i pieprzem do smaku. Do tak przygotowanej pasty dodać składnik jakiego smak jajek chcemy uzyskać.: • SCZYPIORKOWO- KOPERKOWA szczypiorek drobno siekamy mieszamy z pastą. Formujemy kuleczki obtaczamy w drobno posiekanym koperku. wkładamy do jajka. • Z SZYNKĄ Szynkę drobniutko siekamy i mieszamy z pastą • Z ŁOSOSIEM Łososia drobno siekamy i mieszamy z pastą • CZERWONA Do pasty dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego itd.