Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane pieczarkami.

Przekąski

Autor: gangsta

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 54

Dodano: 02.02.2008

Odsłon: 2148

Bardzo prosta w przygotowaniu i niedroga zakąska na każde przyjęcie.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Pieczarki obrać i pokroić na drobne kawałeczki, podsmażyć. Jajka przekroić na połówki, wydrążyć żółtka . Do żółtek dodać podsmarzone pieczarki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Przygotowany farsz nakładać w środki białek. Dekorować świeżą natką pietruszki. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń