Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko na Wielkanoc.....
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 106
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 106
Składniki
Jajka ugotować na twardo,przekroić wzdłuż i wyjąc żółtka.Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach,cebulę posiekać drobno.
Żółtka,ser,cebulę utrzeć w misce razem z majonezem,doprawić sokiem z cytryny,pieprzem i solą.Tak przygotowanym farszem napełniać połówki białek,ułożyć na talerzu i udekorować według uznania,smacznego.