Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka nadziewane

Przekąski

Autor: carrie

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 322

Dodano: 10.02.2008

Odsłon: 2351

jajka idealne na przyjecia jak rowniez na swieta wielkanocne

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ugotowane jajka przekroic na pol wyjac zoltka. do miski wlozyc zoltka pokrojona w drobna kostke szynke i ogorka dodac majonez przyprawic .nadziewac lyzeczka bialka jajek gotowym farszem mozna posypac szczypiorkiem(zachecam do wymyslania wlasnych farszow np.z wedzonego lososia ,z roznymi serami czy z pieczarkami)zycze smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń