Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka w sosie czosnkowo_szczypiorkowym

Przekąski

Autor: gvlba

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 1475

Dodano: 01.01.2010

Odsłon: 5774

Te jajka ''''wymyśliłam'''' jakieś 2 godz przed imprezom.Mężowi zachciało się jajek.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo,studzimy i kroimy na pół,układamy na talerzu.Majonez łączymy ze śmietaną,rozgniecionym czosnkiem,połową szczypiorku i przyprawami.Dokladnie mieszamy.Jajka polewamy sosem i posypujemy resztą szczypiorku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 02 stycznia 2010 Takie proste, a na pewno bardzo dobre. Zrobie na śniadanie - smaczna odmiana po świątecznej "wyżerce".Pozdrawiam.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń