Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny farsz o chrzanowym smaku,na święta obowiązkowo;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół, delikatnie wyciągamy z każdego jajka żółtko.
Żółtka umieszczamy w miseczce i rozdrabniamy widelcem.
Do żółtek dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy widelcem lub blenderem.
Masą napełniamy rękaw cukierniczy i napełniamy połówki białek. Można posypać posiekanym szczypiorkiem.