Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimowa wersja jajek sadzonych z imbirem,czosnkiem i zieloną pietruszką wyszło bardzo aromatycznie ;-) i na śniadanie i na obiad i na przekąskę również...a i kolacja jak najbardziej też :-)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1769
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 260
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 260
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1769
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 260
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 260
Składniki
imbir obieramy ze skórki i kroimy w długie w miarę cienkie paski czosnek obieramy i kroimy wzdłuż na pół na sklarowanym wcześniej maśle szklimy imbir z czosnkiem dodajemy jajka,doprawiamy solą,pieprzem i chilli smażymy do ulubionej przez nas formy ścięcia ( tu średnio wysmażone ) podajemy posypane zieloną pietruszkà imbir zapieka się niezwykle aromatycznie z czosnkiem w jajkach danie smakuje samo ale jak lubimy bardzo pieczywko to możemy się wspomóc ulubionym plastrem chleba bądź smacznej bułeczki;-) ale niekoniecznie Smacznego ;-)