Do góry

Przekąski Przepis na:

JAJKA Z PASTA TUNCZYKOWO-ZOLTKOWA

Przekąski

Autor: linusia

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 409

Dodano: 04.07.2008

Odsłon: 909

smaczne jajka inaczej

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. -jajka ugotowac na twardo, obrac ze skorupek, rozkroic i wyciagnac zoltka (wrzucic je do osobnej miseczki) -tunczyka odsaczyc i dodac do zoltek (na poczatek tylko pol puszki -pieczarki pokoric i udusic z cebulka nastepnie dodac do tunczyka -dodac 2 lyzki majonezy popieprzyc i zmikoswac blenderem -do bialke w miejsce zoltek nakladac paste z zoltek tunczyka i pieczarek, ozdabiac listekim pietuszki i kropka ketchupu

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń