Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka z sosem musztardowym

Przepis dnia 2008-06-14
Przekąski

Autor: tori

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 2322

Dodano: 12.06.2008

Odsłon: 5179

Bardzo smaczna przystawka jak również pomysł na przyjęcia.

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 szkl. gęstej śmietany
  • 1 żółtko
  • 3 - 4 łyżki musztardy
  • sól
  • cukier
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, przeciąć na pół i wyjąć z nich żółtka. Musztardę rozetrzeć z żółtkiem, wymieszać ze śmietaną. Dodać posiekany szczypiorek. Przyprawić solą i cukrem do smaku. Sos włożyć do otworków po żółtkach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń