Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na śniadanie
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Składniki
Rozgrzewamy patelnie. Nalewamy trochę oleju. Na rozgrzana patelnie dać 2 plasterki bekon prostopadle do siebie. Miedzy bekonami wbić jajko . Gdy się trochę przysmazy ulozyc bekon w kolko wokol Jajka .
Na jajko dać posiekana szczypiorek i koperek. Posolic i przyprawic pieprzem. Smazyc do sciecia sie bialka
Bulke pokroic w grube plasterki, dać do naczynia zaroodpornego. Polac olejem i przyprawic vegeta. Dać do piekarnika na jakoś 10 minut w temp.165°C