Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak awokado wspaniale komponuje się z jajkiem i suszonymi pomidorami.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Składniki
Awokado kroimy na pół. Wyjmujemy pestkę. Każdą połówkę awokado układamy w naczynku do zapiekania. W miejsce po pestce wbijamy jajka. Całość posypujemy przyprawami. Zapiekamy w 180 stopniach C około 8-10 minut, aż białko jajka się zetnie. Podajemy posypane migdałami i listkami kolendry.