Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny owoc, takze bardzo wartosciowy, bogaty w witaminy i mineraly, ale przede wszystkim w antyoxydanty. Przeciw starzeniu, dobry jako afrodyzjak, dla serca i ukladu krwionosnego, srodek przeciwrakowy.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 48
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 145
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 88
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 149
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 48
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 145
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 88
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 149
Składniki
Owoc granatu dokladnie myjemy, osuszamy, nacinamy poprzecznie w polowie owocu jego skorke i rozrywamy owoc na pol. nastepnie nad polmiskiem kladziemy polowke owocu na dlon tak, aby pod owocem bylo puste miejsce i energicznie klepiemy lyzka drewniana od gory, (uderzajac dookola), w zewnetrzna czesc owocu. Z granata pieknie wysypuja sie ziarna w calosci do naszego polmiska. Mozna spozywac z ziarnami, ja zjadam tylko (nadgryzajac i wysysajac) miazsz owocu. Polecam serdecznie, szczegolnie na zime. Z gory przepraszam za brak znakow polskich, ale mam komputer z niemiecka klawiatura.