Do góry

Dania główne Przepis na:

jednogarnkowe jadlo

Dania główne

Autor: kentaky

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 53

Dodano: 22.09.2008

Odsłon: 4315

cudna zupa na zimne dni, wspanialy obiad jednogarnkowy bardzo szybki i doskonaly na kolacje, przyjecie ...

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mieso pokroic w dosc gruba kostke ,obsmazyc na oleju, dodac posiekana cebule i lekko udusic,przlelac do garnka dodac czosnek, papryke, pddusic do miekkosci al dente, dodac ostra paryke, dwie puszki fasoli na koniec dodac koncentrat pomidorowy dolac tyle wody by powstala zupa, uzupelnic smietana wymieszana z odrabina maki lub oproszyc maka, lekko zagotowac i danie gotowe do podania.( mozna danie uzupelnic warzywami krojonymi mrozonymi i swieza papryka) kto skosztuje nie pozaluje.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

biurwa 23 września 2008 Uummm.... smakowice sie to zapowiada napewno ją zrobię :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń