Do góry

Przekąski Przepis na:

Jeżyk z koreczków

Przekąski

Autor: Marzenna70

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 30

Dodano: 12.01.2010

Odsłon: 12614

efektownie wygląda na stole

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Koreczki można powbijać w pół główki kapusty owiniętej w folie aluminiową

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Mole3 13 stycznia 2010 U nas za podstawy robiły połówki melona.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

RENIA730 13 stycznia 2010 Ja stosowałam połówki jabłka, a jeżyków stawiałam na dużym stole kilka, by było ładnie i wygodnie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 13 stycznia 2010 Świetnie wyglądają takie koreczki wbite w połówkę dużego grejfruta- owoc jest atrakcyjny i nie trzeba go owijać folią, pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń