Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie obojętnie od pory roku .
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
Ziemniaki ugotować zrobić puree. Na maśle na wolnym ogniu usmażyć pośiekaną cebule i borowiki ( świeże lub mrożone ) do puree dodać jajko usmażone borowiki z cebulą trochę mąki żeby nie było zbyt twarde . Sól i pieprz do smaku ...
Robimy małe placuszki obtoczyć w tartej bułce smażć na oleju .....Do obiadu można podawać z sosem grzybowym i sałatką z jarzynową..