Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja, która potwierdza to, że można jeść naprawdę bardzo smacznie a zarazem zdrowo. Kakaowy omlet jest świetny na pierwsze jak i drugie śniadanie, a także jako posiłek przed treningowy. Dodaje energii, poprawia humor i jest przepyszny!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Płatki zamaczamy w mleku.
Ubijamy białka.
Żółtko mieszamy z cynamonem, kakao, słodzikiem, olejkiem i płatkami. Całość miksujemy.
Następnie dodajemy ubite białka, po niewielkiej porcji, i delikatnie mieszamy.
Omlet smażymy z obu stron na rozdarowanym papierem ręcznikowym oleju/oliwie.
W misce rozgniatamy borówki z jeżynami (można dodać słodzik).
Omlet smarujemy owocami i posypujemy płatkami migdałów.