Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE I EFEKTOWNE DANIE KTORE POSMAKOJE NAWET WYBREDNYM.POLECAM
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1808
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1808
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Składniki
MIESO MIELONE ZROBIC TAK JAK NA KOTLETY MIELONE.KALAFIORA OBGOTOWAC W OSOLONEJ WODZIE,NASTEPNIE ODCEDZIC GO I ZOSTAWIC DO STYGNIECIA. WYROBIONYM MIESEM MIELONYM NADZIEWAC KALAFIORA( MIESO DELIKATNIE WKLADAC MIEDZY ROZYCZKI ) ORAZ NA JEGO WIERZCH.PIEKARNIK ROZGRZAC DO 150 C,KALAFIORA WLOZYC NA NASMAROWANA MASLEM BLACHE I WSTAWIC DO PIEKARNIKA NA OK 40 MIN.W TYM CZASIE ZROBIC SOS GRZYBOWY WEDLOG PRZEPISU NA OPAKOWANIU.PO WYCIAGNIECIU KALAFIORA KROIC GO NA GROBE PLASTRY POLANE SOSEM GRZYBOWYM. POLECAM I ZYCZE SMACZNEGO