Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6841
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6841
Składniki
Kalafior dzielimy na różyczki ,myjemy i osączamy. Oprószamy solą ziołową i pieprzem. W misce mieszamy majonez ,mleko i mąkę (ciasto ma być gęste). Do smaku doprawiamy pieprzem. Różyczki kalafiora zanurzamy w cieście ,smażymy na rozgrzanym ,głębokim oleju,na rumiano. Przekładamy na ręcznik papierowy i osączamy z nadmiaru tłuszczu.
Pytania i odpowiedzi tylko na blogu.