Do góry

Przekąski Przepis na:

Kalafior z sosem chrzanowo-czosnkowym

Przekąski

Autor: gvlba

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 1475

Dodano: 01.11.2009

Odsłon: 16385

Robi furrore na imprezach.Znika z talerza w mig, a to przez swój oryginalny smak

Przygotowanie

  1. Kalafiora dzielimy na różyczki i gotujemy z dodatkiem vegety(będzie miał ciekawszy smak i kolor)odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia.Majonez mieszamy ze śmietaną,chrzanem,rozdrobnionym czosnkiem,drobno posiekanym koperkiem i przyprawamy.Dokładnie mieszamy.Kalafiora polewamy sose i gotowe.SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 02 listopada 2009 To jest pyszne.Wszelkie sosy z czosnkiem i koperkiem są moim ulubionym daniem.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Arabelka 02 listopada 2009 Wygląda bardzo smakowicie.Dodaje do ulubionych.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń