Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6670
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 853
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6670
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 853
Składniki
KALAFIOR UGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE. ODCEDZIĆ I WYSTUDZIĆ.ZGNIEŚĆ NA MIAZGĘ DODAĆ JAJKA, BUŁKĘ TARTĄ ORAZ PRZYPRAWY . WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ, FORMOWAĆ KOTLECIKI OBTACZAC W BUŁCE TARTEJ, SMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU NA ZŁOTY KOLOR Z OBU STRON.