Do góry

Dania główne Przepis na:

Kalfior zapiekany pod beszamelem.

Przepis dnia 2008-10-18
Dania główne

Autor: wellina

Przepisów i artykułów: 21 Ocena: 2863

Dodano: 09.02.2008

Odsłon: 45975

Pyszne danie obiadowe

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kalafiora umyć i podzielić na mniejsze części. Ułożyć go w żaroodpornym, wysmarowanym masłem naczyniu i polać beszamelem. Wstawić do piekarnika i zapiec do momentu aż kalafior będzie miękki. Pod koniec posypać serem żółtym. Ja podaję z sałatką z pomidora i cebulki. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

karolciaa 12 lipca 2010 wygląda bardzo apetycznie...muszę wypróbować :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wellina 09 marca 2008 No dobra, zaraz wstawię do przepisów :-)))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń