Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To cos co jest bardzo popularne na przystawki w Norwegi,nie wiem czy jest to w Polsce,mysle ze gdzies w okolicach Trojmiasta,polecam sprobowac,lepsze od krewetek.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6514
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 141
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 825
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6514
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 141
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 825
Składniki
Pora pokroj,zagotoj wywar z kostki warzywnej,dodaj pora gotoj do miekosci odcec,po ugotowaniu dodaj do pora smietanke, dosmacz wedlug uznania i zmiksoj.
Kamskjell podsmarz na patelni z kazdej strony do uzyskania zlotego koloru,wyloz na papier kuchenny,do odsaczenia tluszczu,pokroj czosnek i cebulke usmaz na tym samym oleju.
Puree wykladaj na deserowy talerzyk,na to kamskjell polej wszystko sosem z patelni,dla mnie to jest rewelacja