Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne kanapeczki na śniadanie lub piknik ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Każdą kromkę chleba przekroic na połowę. Serek twarogowy utrzeć na jednolitą masę z Sosem chrzanowym. Groszek zblanszować, dokłsdnie osączyć, zmiksować, połączyc z majonezem dekoracyjnym. Szpryckę napełnić pastą chrzanową, wycisnąć na połowę kanapek. Na resztę kanapek wycisnać pastę z groszkiem, kanapeczki ozdobić malymi gałązkami koperku lub plasterkami rzodkiewki.