Do góry

Dania główne Przepis na:

kanapka z tuńczykiem i jabłkiem

Przepis dnia 2009-01-13
Dania główne

Autor: chef

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 624

Dodano: 08.11.2007

Odsłon: 21654

Jeśli lubisz zdrową żywność to ten przepis jest dla Ciebie. Jabłko i tuńczyk mogą naprwadę dobrze smakować!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozdrobnić tuńczyka i pokropić sokiem z cytryny. Na kanapki położyć ser a następnie tuńczyka. Jabłka pokroić w niewielkie kawałki i położyć na tuńczyka. Z cebulą zrobić to samo. Do kanapki można również dorzucić kiełki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

znawca_kuchni 29 stycznia 2010 co to za przepis przecież to jakieś bzdury!

7 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ivona 05 maja 2009 Nie lubię tuńczyka z puszki (jedynie świeży),ale muszę przyznać że w tej wersji,dzięki dodatkom, jest bardzo smaczny.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mafek 16 marca 2009 Dobre są takie kanapeczki, a co do zdrowia to ryba jak najbardziej zdrowa, ja nawet biorę tran mollers z olejem z wątroby dorszai zdecydowanie lepsza odpornośc jest, nawet takie ogólne samopoczucie jest lepsze, wiecej chęci do życia a do tego jeszcze przy odpowiednim odżywianiu jest super.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń