Do góry

Dania główne Przepis na:

KAPUŚNIAK

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15433

Dodano: 14.07.2009

Odsłon: 11931

Super zupa.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Umytą golonkę ugotowac w osolonej wodzie. Zebrac zbierającą się pianę. Dodac korzeń pietruszki, marchew pokrojoną w plastry i przyprawy. Pod koniec gotowania dodac pokrojoną kapustę.

  2. Obrane, umyte ziemniaki pokroic w grubszą kostkę (o boku ok. 1,5 cm), dodac do zupy.

  3. Cebulę pokrojoną w drobną kostkę zezłocic na maśle i dodac do zupy. Zagotowac. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agulam22 11 sierpnia 2009 To nie jest przepis na coś.To tylko propozycja sposobu grillowania białej kiełbasy.Po co dodajesz takie przepisy?Masz tyle ciekawych przepisów po co takie durne dodajesz?

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kail 27 lipca 2009 Albo też ugotować osobno i dodać pod koniec już mięciutkie

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kail 27 lipca 2009 Albo też ugotować osobno i dodać pod koniec już mięciutkie.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wlodek273 26 lipca 2009 Ziemniaki należy dodać przed kapustą bo się nie ugotują

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń